دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

سازمان ملل برای پایان ناآرامی‌ها، به عراق بسته اصلاحات پیشنهادی ارائه کرد

سازمان ملل برای پایان ناآرامی‌ها، به عراق بسته اصلاحات پیشنهادی ارائه کرد هیأت کمک‌رسانی سازمان ملل متحد به عراق، در واکنش به اعتراضات اخیر در این کشور، پیشنهاداتی را مطرح کرده که به ادعای این گروه می‌تواند به کاهش تنش‌ها منجر شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 10
کد خبر: ۲۷۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ هیأت کمک رسانی سازمان ملل به عراق (یونامی) یکشنبه‌ شب در هفدهمین روز دور دوم اعتراضات عراق در بیانیه‌ای، پیشنهاداتی را برای کاهش تنش‌ها مطرح و عنوان کرده است که در حال رایزنی با طرف‌های سیاسی در عراق است.

 

این بیانیه اعتراضات کنونی را نتیجه «عدم پیشرفت» در طول ۱۶ سال گذشته در عراق عنوان کرده و هشدار داده است که «ریسک فزاینده‌ای وجود دارد که "خرابکاران" اعتراضات مسالمت‌آمیز را ربوده و هرگونه تلاش برای تغییرات واقعی را از خط خارج کنند. زمان از اهمیت حیاتی برخوردار است، همین‌طور رسیدن به نتایج ملموس.»

 

پیشنهادات یونامی به بغداد، به سه دسته «یک هفته‌ای»، «کوتاه‌مدت» و «میان‌مدت» تقسیم شده است. آزادی شرکت‌کنندگان در اعتراضات مسالمت‌آمیز و محاکمه عاملان خرابکاری و خشونت و درخواست از طرف‌های خارجی برای توقف دخالت در امور عراق، از جمله پیشنهادات «یک هفته‌ای» این هیأت سازمان ملل به عراق است.

 

«اصلاحات انتخاباتی»، «اصلاحات بخش امنیتی» و «مقابله با فساد» از طریق اعلام دارایی‌های مقامات، سه پیشنهاد «کوتاه‌مدت» این هیأت است که به عقیده این گروه باید ظرف یک تا دو هفته اجرایی شود.

 

این هیأت سازمان ملل نهایتا در بخش پیشنهادات «میان‌مدت»، رسما از طرح تغییر مفاد قانون اساسی عراق و برگزاری همه‌پرسی عمومی حمایت کرده است. اصلاحات قوانین کلان عراق با هدف مشخص شدن منشأ دارایی‌ها و همچنین مبارزه با عاملان فساد، از دیگر پیشنهادات مطرح‌شده در این بیانیه است.

 

اعتراضات در عراق از ابتدای ماه اکتبر آغاز شد و به دلیل ایام زیارت اربعین حسینی -علیه السلام- برای چند روز متوقف شد و از بیست و پنجم اکتبر (۳ آبان) از سر گرفته شد.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار